BESPOKE TAILORING

"Костюмът по поръчка е като Майбах! Има всяка екстра, за която можеш да си помислиш!" - Клиент на Atelier & Boutique "Emil Hristov"

Какво прави дрехите по поръчка специални?

Изработката по поръчка или "Bespoke Tailoring" е занаят, който от векове се предава от поколение на поколение. В света на модата, луксозните дрехи и най-вече костюмите, този метод надминава всички останали. Това не е случайно и има причина за това твърдение.

Понятието "Костюм по поръчка" е широко разпространено сред хората, които имат специално отношение към костюма и малките детайли. Важно е да се подчертае, че има голяма разлика между Костюм по Поръчка (Bespoke) и Косюм по Мярка (Made to Measure). Различията между двата метода са много по-големи, от колкото звучи.

Костюмът по поръчка се ушива специално за Вас-по Вашите размери, предпочитания, дизайн. Вие избирате плата, силуета, детайлите, копчетата, къде да се бродират инициалите Ви... Поръчката на костюм е незабравимо изживяване, което Ви кара да се чувствате като звезда. По време на консултацията си с Емил Христов, ще разберете какво подхожда на фигурата Ви, с кои цветове изглеждате най-добре.

Процесът на направата на Костюм по Мярка е по-различен, но предлагаме и него в Ателие и Бутик "Емил Христов". Направата на Костюм по мярка е същестено по-бърз вариант, понеже избирате вече готов костюм от нашия бутик, вземат се Вашите мерки и костюмът се преправя.

Последвайте ни: